Josefine Ottesen

CMSimple plugin: Slider for Gallery
© simpleSolutions

Ekstramateriale t Slægtens offer

Her kan du få mere at vide om den historiske roman Slægtens Offer. Den foregår i 1094-95.  I ekstramateriealet kan du  finde et kort over området, gå ind i galleriet og se personerne og - hvis du har læst bogen – få lidt at vide om, hvad der siden hændte. Her finder du også en ”ordliste” med mange af de gamle ord, som du måske ikke umiddelbart forstår.

Hvis du vil vide, hvor meget af det, der står i romanen, der virkelig er sket, skal du naturligvis gå til  ”Er det sandt?”, og er du blevet nysgerrig efter at vide mere om, hvordan det var at leve i den periode, har du mulighed for at få svar på nogle af dine spørgsmål under menupunktet ”Vil du vide mere?”
Tekster og billeder er oprindelig lavet til en særlig hjemmeside, men da den var lavet i programmet FLASH, virker den ikke mere. Heldigvis har vi flyttet alle de spændende informationer over, så de stadig er tilgængelige.
Alle illustrationer er lavet af Naja Schønemann. Husk, at billederne er screen-dumps fra den gamle hjemmeside, så menuerne i toppen virker ikke.

nach oben